De zichtbare vrouw

28 december 2023

In het blauwe vergulde licht
in weelde kronkelend
tussen de hyacinten
omarm ik mijn verleden
kijk vastberaden en stoer de toekomst in
niet bang voor wat komen gaat.

Van afwijzing naar afwijzing
door tegenslagen groot geworden
vind ik mijn weg
tussen de maan en de sterren
sta ik stevig op mijn blauwe planeet
waar ik mag bestaan.

Vechtend tegen de demonen die mijn pad kruisten
het kwaad kreeg mij niet klein
op mijn volwassen levensweg
blijf ik strijden om vertrouwen, liefde te vinden
mijn identiteit te omarmen
mijn carrière te laten bloeien
overwin ik iedere tegenslag.

Steeds sterker word ik
vastberaden in mijn strijd
om te mogen zijn wie ik ben.

Ik kende emoties van grote hoogtes
die me boven de hemel het heelal in stuurden
om terug te dalen naar grote dieptes
in een bodemloze oceaan.

In ademnood zwemmend terug naar de oppervlakte
daar happend naar lucht snakkend naar nieuwe adem

‘De zichtbare vrouw ‘bestellen? Dat kan hier.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Als ik

Als ik kon zijn wie jij was. Als ik mee kon reizen in jouw tas. Als ik jouw talenten had. Als ik jouw jas kon zijn net uit de was. Als ik helemaal in jou kon kruipen. Als ik vanuit jou naar mezelf kon kijken. Omdat ik kan zijn als jij is ons reizen zoals wij. Waarin...

Rugzak

Een band van liefde, warmte en hartstocht staat voor vuur en vlam. Een bloedband zo sterk als staal, die kun je niet doorbreken. Geen stamboom Geen groep geen clan, het doet mij niets. Mijn band is sterker... een rugzak die nooit afgaat, die draag ik altijd met me mee...

Open je wereld nu

Op zoek om dat ene kind uit de schaduw te halen en in het volle zonlicht te plaatsen om liefde te geven die het zo hard nodig heeft. Paperassen komen voorbij Een stapel formulieren op je bureau. Ingevuld en wachtend op verzending naar liefde en geluk. Barmhartig open...

Groen licht

Bij elkaar gestopt met bange ogen vol verlangen wachtend op het groene licht. Niet wetend waar naar toe die angstige onzekerheid bij wie je wordt geplaatst. Verlangen naar geborgenheid naar warmte naar het gevoel weer ergens bij te horen. Geliefd te zijn bescherming...

You have Successfully Subscribed!