Bestellen, leveren en retourneren

Op deze pagina vind je informatie over het bestellen, versturen en eventueel terugsturen van boeken.
Heb je hier toch nog een vraag over, neem dan eventjes contact met ons op. We helpen je graag.

Bestellen op onze site

Dit zijn boeken die je bij ons bestelt en aan ons betaalt. Na ontvangst van je betaling, zorgen wij ook voor de verzending. 

Bezorging door PostNL of DHL

Je bestelling wordt binnen 2 dagen na ontvangst van je betaling verstuurd. Je ontvangt een bericht van ons als je bestelling bij PostNL of DHL is afgegeven.

Bezorging door fietskoerier

Je bestelling wordt binnen 5 dagen na ontvangst van je betaling bezorgd. Je krijgt een bericht van ons wanneer je bestelling wordt bezorgd.

Bestellen via onze site

Voor schrijvers die de verkoop in eigen hand houden, geldt dat dat je via onze site wordt doorgestuurd naar de plek waarop je je bestelling kunt plaatsen. 

Verzending door de schrijver zelf

Regelt de schrijver ook de verzending, dan vind je alle informatie daarover op de plek waar je je bestelling hebt gedaan. 

Verzending door uitgeverij Klare Taal

De schrijver regelt zelf de verkoop, maar de verzending wordt door Uitgevrij Klare Taal gedaan.

  • Bezorging door PostNL of DHL:
    Je bestelling wordt binnen 2 dagen nadat we je bestelling van de schrijver hebben ontvangen, verstuurd. Je ontvangt een bericht van ons als je bestelling bij PostNL of DHL is afgegeven.
  • Bezorging door fietskoerier:
    Je bestelling wordt binnen 5 dagen nadat we je bestelling van de schrijver hebben ontvangen, bezorgd. Je krijgt een bericht van ons wanneer je bestelling wordt bezorgd.

Retourneren

Wil je je bestelling terugsturen? Neem dan eerst even contact met ons op. Doe dat binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt gedaan.
De kosten voor terugsturen zijn in principe voor eigen rekening tenzij dat niet redelijk zou zijn.

E-books kun je nooit retourneren!

 

 

"Het verhaal van Lily is pijnlijk en mooi tegelijk. Ik voelde het en ik voel met haar mee. Hopelijk helpt het anderen te begrijpen en in te zien dat alles wat een mens meemaakt, hoe jong ook, gevolgen heeft, soms zelfs een leven lang."

Karin Bloemen
Zangeres, pleegouder

 

BESTEL NU >

You have Successfully Subscribed!