Krant, bewegend beeld en tijdschrijft

Hier vind je een overzicht van bladen, video’s en tv-registraties waar ik voor heb geschreven of waar ik heb opgetreden.

Libelle, 2023

In gesprek met Libelle.

Lees het online (alleen als Libelle abonnee)

Mijn Geheim. november 2023

Artikel ‘Pleegkind ben je voor de rest van je leven’.

Algemeen Dagblad, 5 november 2023

Artikel Maaike Kooistra, fotografie Angeliek de Jonge. 

Lees online

EINDHOVENS DAGBLAD, 21 JUNI 2023

Recensie door Angela de Jong.

BIJ EVA JINEK, 20 JUNI 2023

Aandacht voor pleegzorg is hard nodig: bijna 900 kinderen wachten op een plek en voor maar liefst 18.000 kinderen is het al de realiteit. Hoe belangrijk zo’n plek is weten ook ex-gastheer van First Dates Sergio Vyent en Lily Monori van Dijken.

Vaderskindjes. Vriendin, 14 juni 2023

Mijn vader en ik staan in de Vriendin met een interview. Wat was het tof om dit samen met hem te doen! Hij is altijd heel bescheiden en op de achtergrond en in de fotoshoot in het blad spat hij van het scherm.

Weer een mooie herinnering van ons samen. Hij is de veter van mijn schoen en de glazen van mijn bril. Hij is niet mijn prins op het witte paard maar mijn vader op het witte paard.

Lees online

RTL Nieuws, 17 maart 2023

Mijn interview in RTL nieuws online, bij de rubriek: ‘ Nooit meer’.

Lees hier het intervieuw op RTL nieuws

DUIC – 19 JANUARI 2023

Daar sta ik dan in de Utrechtse krant DUIC met een interview supertof!

#vidmawards2022

DE NUK – 17 JANUARI 2023

Met burgemeester Dijksma en schrijfster Marion Bloem had ze stevige concurrentie. Maar de `Vrouw in de Media` Award gaat toch echt naar Lily Monori van Dijken. Gefeliciteerd!

Lily Monori van Dijken wint Vrouw in de media award van provincie Utrecht – De NuK

DUIC – 17 JANUARI 2023

Schrijver en spreker Lily Monori van Dijken uit Utrecht heeft de Vrouw in de Media Award 2022 Utrecht gewonnen. Monori van Dijken vraagt aandacht voor de pleegzorg. Dat doet ze in columns, een boek en via interviews. Ook is ze nu verkiesbaar als landelijke Vrouw in de Media 2022.

Schijver Lily Monori van Dijken wint ‘Vrouw in de media ‘ award.

You have Successfully Subscribed!