Hoe het nu gaat met ‘De zichtbare vrouw’?

28 december 2023

Ze heeft tintelingen in haar tenen, haar bloed stroomt sneller en voelt warm, haar buik gloeit en dat straalt ze van buiten uit alsof ze verliefd is. Het gaat dus goed met haar. Ze is bevallen van haar tweede boek. ‘De zichtbare vrouw’ is de wereld in gegaan en ontvangen zoals haar bedoeling is. Er valt een last van haar schouders. Zij voelt zich meer dan compleet. Met een nieuwe blik kijkt ze de toekomst in.

Haar wens is door ‘De zichtbare vrouw ‘uitgekomen. Het is compleet nu. Ze krijgt de herkenning en bewustwording van volwassen pleegkinderen – die hun weg in de toekomst beter kunnen vervolgen – teruggekoppeld. Ze is er trots op dat ze daaraan heeft kunnen bijdragen.

‘De zichtbare vrouw’ gaat over meer dan zelfreflectie. Ook buiten de pleegzorg identificeren mensen zich met haar. Het boek zet aan tot nadenken over identiteit, inclusie en waar bepaald gedrag en patronen vandaan komen. En wat de gevolgen in je volwassen leven zijn van een ruwe start door afwijzing.
Ook in dit boek laat zij haar kwetsbare kant én haar kracht zien. En die van andere pleegkinderen. Ieder heeft een verhaal. Dat heeft weer het effect dat er positief wordt gereageerd op het boek.

Wat nu na ‘De zichtbare vrouw ‘? Zij voelt zich vrij, compleet en haar bucketlist is leeg. En blijft leeg. ‘De zichtbare vrouw’ gaat meer op de achtergrond haar levenspad verder bewandelen. Wel heeft ze een nieuw schrijfproject in het vooruitzicht maar dat heeft geen haast. Haar ketens zijn nu vrij en ze krijgt frisse lucht. Zij voelt dus de tintelingen in haar tenen, haar bloed dat sneller stroomt, haar buik die gloeit. Ze is naakt en iedereen mag het zien. Ze maakt van haar hart geen moordkuil meer. Met een nieuwe blik kijkt ze de toekomst in.

Ze zal jullie blijven meenemen op haar volgende schrijfreis. Het uitvoeren van een idee tot een plan verdeelt ze over de komende vijf of zes jaar. Met een andere invalshoek en insteek. Over haar roots, die in Suriname liggen. Die gaat ze onderzoeken. Blijf haar vooral volgen!

‘De zichtbare vrouw ‘bestellen? Dat kan hier.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enquete ‘De zichtbare vrouw’

In het boek ‘De zichtbare vrouw’ wordt de uitgebreide vragenlijst, die pleegkinderen op mijn verzoek hebben ingevuld, besproken. Onderstaande tabellen zijn een aanvulling op het boek. Zodat jij als lezer nog wat aanvullende informatie van de respondenten krijgt. Eén...

Het huis is af

Een huis is voor mij de bouwsteen, een fundament, het biedt bescherming en is een plek waar je je zelf kunt zijn. Met mijn eerste autobiografische boek: ‘Het verborgen meisje’ legde ik het fundament van het huis en met mijn tweede boek: ‘De zichtbare vrouw’, stapelde...

Van dichter naar schrijver

Het schrijven van mijn tweede boek is zo anders verlopen dan dat van mijn eerste. Nu geen tranen, geen zware stenen op mijn maag en geen eeuwenoude, weggestopte emoties die van heel ver, vanuit een diep dal moesten komen. Die zitten allemaal in ‘Het verbogen meisje ‘....

Recept van de liefde

Liefde wat is dat? Voor mij is dat rood van vuur en vlam als bloed een energie, die door je aderen stroomt. Een kracht van passie en verlangen. Lust en woest aantrekkelijk. Het is een gevoelig woord wat je niet over je lippen kunt krijgen. Je raakt er nooit over...

You have Successfully Subscribed!