What can you do

25 augustus 2018

what would you do
if you are hit by an car
and break your leg

what would you do
if you lose your job
and get homeless

what would you do
if you don’t have money
and have to beg

what would you do
if you see 
child abuse
what can you do

what would you do
if you try to have
children but
there is no hope to

what would you do
if you are not safe
in your country
and be a
fugitive  too

what would you do
if you think you
are integrated
and  you
are  expelled
from the sulks

what would you  do
if you are being
harassed
and beaten up too

what would you do
if you bean
incurable ill
diagnosis that 
you will die

what would you do

 

 

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

De zichtbare vrouw

In het blauwe vergulde licht in weelde kronkelend tussen de hyacinten omarm ik mijn verleden kijk vastberaden en stoer de toekomst in niet bang voor wat komen gaat. Van afwijzing naar afwijzing door tegenslagen groot geworden vind ik mijn weg tussen de maan en de...

Als ik

Als ik kon zijn wie jij was. Als ik mee kon reizen in jouw tas. Als ik jouw talenten had. Als ik jouw jas kon zijn net uit de was. Als ik helemaal in jou kon kruipen. Als ik vanuit jou naar mezelf kon kijken. Omdat ik kan zijn als jij is ons reizen zoals wij. Waarin...

Rugzak

Een band van liefde, warmte en hartstocht staat voor vuur en vlam. Een bloedband zo sterk als staal, die kun je niet doorbreken. Geen stamboom Geen groep geen clan, het doet mij niets. Mijn band is sterker... een rugzak die nooit afgaat, die draag ik altijd met me mee...

Open je wereld nu

Op zoek om dat ene kind uit de schaduw te halen en in het volle zonlicht te plaatsen om liefde te geven die het zo hard nodig heeft. Paperassen komen voorbij Een stapel formulieren op je bureau. Ingevuld en wachtend op verzending naar liefde en geluk. Barmhartig open...

You have Successfully Subscribed!