De wereld van nu

28 april 2020

in deze wereld sta ik stil
waar het tasten in het donker de honger stilt
de dagen geveild
thuiswerken vereist
de hoop in een labyrint is verzeild

in deze wereld
waar mondkapjes en handschoenen
een trend zijn
hamsteren een hype
contact met mensen anderhalve meter
op zij of achteruit
raak ik eenzaam

in deze wereld
gaat de flow van negatief naar positief
alleen is het nieuwe samen
waar saamhorigheid een ieder leidt
de zorg-bekwamen helden zijn
in deze wereld verlang ik naar de tijd
toen handen schudden nog normaal was
zonder woorden je zoenen gaf
toen we elkaar nog omhelsden op straat
aanraken vrij was en gekrioel geen schande bracht
hier sta ik stil

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

De zichtbare vrouw

In het blauwe vergulde licht in weelde kronkelend tussen de hyacinten omarm ik mijn verleden kijk vastberaden en stoer de toekomst in niet bang voor wat komen gaat. Van afwijzing naar afwijzing door tegenslagen groot geworden vind ik mijn weg tussen de maan en de...

Als ik

Als ik kon zijn wie jij was. Als ik mee kon reizen in jouw tas. Als ik jouw talenten had. Als ik jouw jas kon zijn net uit de was. Als ik helemaal in jou kon kruipen. Als ik vanuit jou naar mezelf kon kijken. Omdat ik kan zijn als jij is ons reizen zoals wij. Waarin...

Rugzak

Een band van liefde, warmte en hartstocht staat voor vuur en vlam. Een bloedband zo sterk als staal, die kun je niet doorbreken. Geen stamboom Geen groep geen clan, het doet mij niets. Mijn band is sterker... een rugzak die nooit afgaat, die draag ik altijd met me mee...

Open je wereld nu

Op zoek om dat ene kind uit de schaduw te halen en in het volle zonlicht te plaatsen om liefde te geven die het zo hard nodig heeft. Paperassen komen voorbij Een stapel formulieren op je bureau. Ingevuld en wachtend op verzending naar liefde en geluk. Barmhartig open...

You have Successfully Subscribed!