De toekomst is nu

29 januari 2020

in deze toekomst
waar het leven groot is
de dagen te snel
mijn werk als een intercity is
het jaar weer vleugels krijgt

in deze toekomst
waar veganfood en meelwormen een traktatie zijn
selderijsap een hype
de liefde met swipen en swipen linksom
ben ik eenzaam in deze tijd

in deze toekomst
ben ik overrijp
mijn biologische klok tikt woest
ik ben zwanger van het leven
waar de liefde me niet heeft verwend
geluk mijn home niet kent

in deze toekomst
verlang ik weer naar vroeger
toen de kinderen buiten speelden
met de wind in hun haren
toen ik nog op mijn vaders schoot zat
vroeger daar verlang ik naar
toen alles nog anders was

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

De zichtbare vrouw

In het blauwe vergulde licht in weelde kronkelend tussen de hyacinten omarm ik mijn verleden kijk vastberaden en stoer de toekomst in niet bang voor wat komen gaat. Van afwijzing naar afwijzing door tegenslagen groot geworden vind ik mijn weg tussen de maan en de...

Als ik

Als ik kon zijn wie jij was. Als ik mee kon reizen in jouw tas. Als ik jouw talenten had. Als ik jouw jas kon zijn net uit de was. Als ik helemaal in jou kon kruipen. Als ik vanuit jou naar mezelf kon kijken. Omdat ik kan zijn als jij is ons reizen zoals wij. Waarin...

Rugzak

Een band van liefde, warmte en hartstocht staat voor vuur en vlam. Een bloedband zo sterk als staal, die kun je niet doorbreken. Geen stamboom Geen groep geen clan, het doet mij niets. Mijn band is sterker... een rugzak die nooit afgaat, die draag ik altijd met me mee...

Open je wereld nu

Op zoek om dat ene kind uit de schaduw te halen en in het volle zonlicht te plaatsen om liefde te geven die het zo hard nodig heeft. Paperassen komen voorbij Een stapel formulieren op je bureau. Ingevuld en wachtend op verzending naar liefde en geluk. Barmhartig open...

You have Successfully Subscribed!