Krant, bewegend beeld en tijdschrijft

Hier vind je een overzicht van bladen, video’s en tv-registraties waar ik voor heb geschreven of waar ik heb opgetreden.

RTV NOORD – NOVEMBER 2022

Ontzettend leuk interview gehad met Nina Volkerts van RTV Noord. Een fris en innovatief gesprek, dat niet alleen over mijn boek ‘Het verborgen meisje’ gaat, maar over mijn stem als pleegkind. Hoe ik tegen de organisatie pleegzorg aankijk en over pleegouderschap in het algemeen. Heerlijk om mijn mening daarover te geven. Dank Nina voor dit interview.

Is iedereen volgens jou geschikt om pleegzorgouder te worden?

Is pleegzorg de enige oplossing voor kinderen in een situatie vergelijkbaar met die van jou?

Lees het artikel op NOS nieuws.

HALLOLUNETTEN – OKTOBER 2022

Daar sta ik dan in het wijkblad van ”Utrecht HalloLunetten!” En ja, mensen herkennen me tijdens het boodschappen doen en ook incognito sporten is er niet meer bij ?. Nee hoor, hartstikke leuk juist allemaal.

Bekijk grote afbeelding

SELFPUBLISHING – OKTOBER 2022

Hoe leuk ik sta met een interview in het literaire tijdschrift voor schrijvers van ‘Schrijven Online’. Ik geef schrijverstips over de selfpublishing van mijn boek. Ik vertel wat er allemaal bij komt kijken als je een boek in eigen beheer uitgeeft. Benieuwd naar mijn schrijfcoach Simone Lier en Uitgeverij Klare Taal? Lees dan het artikel

Bekijk grote afbeelding

TIJDSCHRIFT “NOOIT OF NU” – JUNI 2022

Met alles wat er nu omgaat in de maatschappij zou ik het niet aandurven om kinderen te nemen. Als ik kinderen zou krijgen wil ik ze een ding meegeven: “ Behandel elkaar zoals je zelf behandeld wil worden.”

Daar sta ik dan op de cover van het tijdschrift “Nooit of Nu”. Vijf pagina’s met mijn interview over pleegkind- zijn. Studenten journalistiek van de Fontys Hogescholen Tilburg hebben mij geïnterviewd. Het tijdschrift bevat ook leuke artikelen over inclusie en diversiteit.

‘HET VERBORGEN MEISJE’ IN BOEKENMAGAZINE – MAART 2022

Yes, ‘Het verborgen meisje’ in het Belgisch tijdschrift ‘Boekenmagazine’. Ben je benieuwd naar mijn interview ? Die kun je hier online lezen en de papierenversie is verkrijgbaar bij AKO en de Bruna.

INTERVIEW BIJ ONS ONLINE MAGAZINE FEBRUARI 2022

Lily Monori van Dijken is schrijver, dichter, spreker en ambassadeur van Pleegzorg Nederland. Ze schreef een boek over haar pleegzorgervaringen: ‘Het verborgen meisje’. In ons magazine BIJ ONS vertelt ze over haar ervaringen en haar boek.

You have Successfully Subscribed!